Wöchentliche E-Mails zu Neuigkeiten, neuen Stellen und Bewertungen abonnieren

Securitas Profil

Securitas ist Deutschlands größter privater Sicherheitsdienstleister mit einem Jahresumsatz von 835 Mio € und 21.500 Beschäftigten. Das Angebot wird maßgeschneidert auf den individuellen Sicherheitsbedarf und die Risiken der Kunden. Komplexe Sicherheitslösungen unter Einbindung moderner Technik erfordern spezielles Know-how und einen hohen Grad an Qualifizierung – 

Empowering a diverse group of managers is a critical part of our success.Last Christmas patrolling lot and protecting buildingAt the company's headquartersMoment

Vi hjälper dig att göra din värld tryggare!

Under 2019 frågade vi hundratals medarbetare på Securitas varför de går till jobbet och vad det är som förenar så många människor över lands- och kontinentgränserna. Svaren på dessa frågor återspeglas i vårt nya syfte: Vi hjälper till att göra världen tryggare. Idag har vi utvecklats till ett av de världsledande och mest avancerade säkerhetsföretagen. Vi är stolta över att skydda både säkerhet och välfärd över hela världen.

Bakom uniformen

Följ Rosanna när hon prövar på en rad olika yrken som finns inom Securitas. I det här avsnittet får du hänga med Rosanna ner i den underjordiska marinbasen på Muskö när hon provar på jobbet som skyddsvakt. Men först gäller det att lära sig de fem säkerhetsreglerna för skjutvapen… Fler avsnitt hittar du på vår Youtube-kanal.

#FrågaSecuritas

Securitas samlade in hundratals frågor från allmänheten där vi gjorde så gott vi kunde för att besvara dessa. Vi svarar på alla möjliga frågor om hur man söker jobb, om man får ta med betongen hem, om det är farligt att arbeta som väktare och om p-vakter jobbar på provision. Se fler avsnitt på vår Youtube-kanal.

Vilken uniform passar dig?

Varje dag, dygnet runt, skyddar Securitas vardagshjältar Sverige. Men vi behöver bli fler! På www.securitas.se/ledigajobb publiceras alla våra lediga tjänster.